Keresés
 

Cégismertető

Pannon Porcelán Webshop / Cégismertető
Pannon Porcelán
a jövő hagyománya
CÉGISMERTETŐ
A Pannon Porcelán Kft. egy fiatal, feltörekvő mégis a porcelán és kerámiagyártás területén egyedülálló, évtizedes szakmai tudással és komoly tapasztalattal rendelkező vállalat. Ahogyan mottónk is fogalmaz, célunk a jövő hagyományának megteremtése: a tradicionális művészi színvonalú mesterségbeli tudásra és az innovatív technológiai megoldások kombinációjára építve, a kortárs építészet és lakberendezés, a fine dining és az otthoni vendéglátás, valamint az egyedi megoldások partnere és kiszolgálójaként egy új hazai porcelán és kerámia márka létrehozása. Legfontosabb értékünk az a szakmai tudás, színvonal, elhivatottság és szellemiség, amely minden általunk tervezett és gyártott terméket áthat és meghatároz. Magasan képzett szakembereinkkel, egyedi összetételű 3D digitális és manufakturális gyártástechnológiánkkal nem csak saját termékportfóliónkat alakítottuk ki egyedi hangvételben, hanem partnereink és megrendelőink számára is gyors, rugalmas és személyre szabott megoldásokat kínálunk.
Mint megrendelőink, úgy termékeink is igen különbözőek. Formabontó kaspóink, egyedi tervezésű sport díjaink vagy éppen a kézzel festett limitált szériás vadász étkészletünk mellett termékportfóliónkban kiemelten koncentrálunk a kortárs építészet és lakberendezés különböző stílusú és funkcionális igényű tárgyaira, termékeire, a különleges 3D design burkolatoktól egészen a klasszikus polgári értékeket megtestesítő aranyozott porcelán étkezőkig. Számunkra a vevő egyedi igénye a legfontosabb, ezért saját tervezőgárdánknak és speciális összetételű gyártástechnológiánknak köszönhetően számos lehetőséget kínálunk, mellyel standard termékeink perszonalizálhatóak, vagy akár teljesen egyedi kérések is teljesíthetőek.
A porcelán és kerámia világa számunkra szenvedély és hivatás. Úttörő munkát végzünk, ami sokszor nehéz, hisz az egyediség mindig új megoldásokat igényel, de büszkeséggel tölt el bennünket, hogy rövid idő alatt, máris számos elégedett megrendelőnknek bizonyíthattuk képességeinket. Reméljük, hamarosan Önt is partnerünkként köszönthetjük!
Üdvözlettel:
a Pannon Porcelán csapata